Tandheelkundige software

Tandheelkundige software

Allemaal verschillende type tandheelkundige software, sommige met overlap van elkaar en andere uniek.

Tandheelkundige software is geen nieuw iets binnen de dentale markt. Zo was één van de eerste programma’s de digitalisering van de agenda waarin patiënten worden gepland. Maar in het jaar 2019 kennen wij veel meer verschillende typen tandheelkundige software gemaakt voor de tandarts of voor software voor de tandartspraktijk.


Wordt deze software alleen voor de tandarts gemaakt of komt dit vaak vanuit andere zorgbranches?

Onze conclusie is dat de software die echt helpt binnen een tandartspraktijk ook echt voor de tandheelkunde gemaakt moet zijn. Wanneer wij kijken naar de kwaliteitsmanagementsoftware (zoals DentalRules), moet er worden gekeken naar afwijkingen. Een softwareleverancier die zich niet specifiek richt op de tandheelkunde zou een kopje maken met: Afwijking > Verbeteractie. Software gericht op de tandartspraktijk identificeert echter specifiekere afwijkingen, zoals bijvoorbeeld storingen aan uw apparatuur of reparaties aan hoekstukken. Dit zijn zaken die software voor de tandartspraktijk succesvol kunnen maken, door deze toe te spitsen op uw behoeftes.


Tandheelkundige software programma’s geordend op één plek.

Een belangrijk onderdeel van onze software is dat u met uw collega tandartsen gemakkelijk kunt communiceren. U werkt namelijk allemaal vanuit de eigen behandelkamer met een constante stroom aan patiënten en hebt om deze reden om andere zaken als de patiënt te overzien of sturing op te geven. Wanneer er gewerkt wordt met verschillende programma’s kan snel het overzicht worden verloren van waarmee moet worden gewerkt. Maar doordat tandartspraktijken groeien, u met meer collega’s werkt komen er wel steeds meer extra processen kijken die niet direct te maken hebben met de patiënt, die u als praktijkverantwoordelijke wel moet borgen. Dat is waarvoor wij tandheelkundige software ontwikkelen, één softwareprogramma voor al u uw collega’s zoals, tandartsen, assistentes, de praktijkmanager en nog veel meer. Wij hebben dan ook de perfecte oplossing voor u, een volledige tandheelkundig software programma’s. Allemaal geordend op 1 plek. Dus wilt u ook graag werken zonder allemaal losse programma’s, Excel Lijsten, losse word-documenten en overvolle mappen en heeft u dit liever centraal programma speciaal gemaakt voor u als tandarts-praktijkeigenaar? Neem contact met ons op.


Wat vinden wij belangrijk?


Wat bieden wij onze klanten?

Demo aanvragen