Constante snelle doorontwikkeling

Constante
snelle doorontwikkeling

‘Door constante snelle doorontwikkeling zorgen wij ervoor dat u altijd de meest hoogwaardige en complete software heeft’.

De tijd verandert snel en daar gaat onze software in mee. Denk aan; kwaliteitseisen, eisen vanuit verzekeraars, veranderende wet- en regelgeving, nieuwe inzichten en feedback vanuit onze klanten.


Denkt u bijvoorbeeld aan de AVG, waarbij het nodig is om een verwerkersregister en datalekkenregister op te stellen. Deze hebben wij ook geïmplementeerd in ons programma, zodat al onze klanten precies weten wat ze hierin moeten plaatsen en zelf niet uitgebreid hoeven te bedenken hoe deze registers eruit zouden moeten zien.


Dit alles doen wij in samenwerking met een team van programmeurs, met mensen die juridisch zijn onderlegd, maar ook vanuit onze eigen praktijkervaring. Wanneer wij een ‘tool’ hebben gemaakt, vragen wij feedback aan onze klanten om de toepasbaarheid voor u optimaal te maken.Wij hebben op dit moment bijvoorbeeld voor de volgende richtlijnen onderdelen verwerkt in ons programma:


  • Infectiepreventie: onder andere met digitale aftekenlijsten en meldingen wanneer er watercontrole gedaan moet worden.
  • Röntgenrichtlijnen: de mogelijkheid tot het zetten van handtekeningen en digitaal KEW-dossier en meldingen wanneer het jaarlijkse onderhoud gedaan dient te worden.
  • Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg (WKKGZ): een incidentenregistratie formulier dat u een melding geeft wanneer er iets doorgegeven moet worden aan de inspectie.
  • Risico en Inventarisatie: wij verwerken de gevaarlijke stoffen voor u, conform de eisen die worden gesteld aan het register dat u hiervoor dient bij te houden.
 
 

En zo zijn er nog vele voorbeelden hierin te geven. Onze organisatie kenmerkt zich door het tevreden houden van onze klanten. Door het constante investeren in ontwikkeling zorgen wij voor hoge klanttevredenheid waarop de groei van onze organisatie op gebaseerd is.


Wij geloven dat als u een specifieke behoefte heeft, u hier geen maanden op hoeft te wachten. Als dit mogelijk een interessante toevoeging voor velen is, zal dit op korte termijn in ons systeem verwerkt kunnen zijn.


Wat vinden wij belangrijk?


Wat bieden wij onze klanten?

Demo aanvragen