Onze missie

De kwaliteit van onze systemen is afhankelijk van het functioneren van onze organisatie. De kwaliteit van onze systemen wordt bepaald door in hoeverre onze klanten gemakken ervaren en door hoe onze systemen integreren in de dagelijkse werkroutine. Daarom is de relatie met onze klanten net zo belangrijk als de kwaliteit van ons systeem. Wij geloven erin dat ons systeem voor elke tandarts in Nederland en voor tandartsen in opleiding meerwaarde kan bieden. Daarom is ons doel dat alle tandartspraktijken in Nederland DentalRules gaan gebruiken.


Onze visie

Tandartsen moeten constant up-to-date blijven door middel van richtlijnen en protocollen. Daarnaast moeten tandartsen veel administratieve werkzaamheden verrichten. Daarbij controleert een inspecteur alle processen die in de tandartspraktijk worden uitgevoerd. In de ergste gevallen kan de inspectie door het constateren van onjuist uitgevoerde processen zelfs beslissen om een praktijk sluiten.


Wij van DentalRules willen dit met onze digitale processen voorkomen. Onze digitale innovaties bieden u zekerheid tijdens de inspectie. Daarnaast willen wij tandartsen door digitalisering efficiënter en effectiever kunnen laten werken.

Alle voordelen
op een rijtje.


En er zijn er nog meer!


Tandartsen moeten constant up-to-date blijven door middel van richtlijnen en protocollen. Daarnaast zijn er veel administratieve werkzaamheden om te verrichten. Daarbij controleert een inspecteur alle processen die in de tandartspraktijk worden uitgevoerd. DentalRules helpt u hierbij.

ONS SYSTEEM

Zorgprofessionals aan het woord

Een greep uit onze klanten

  • Centrum voor Tandzorg logo
  • Tandartspraktijk Jeucken Nelemans
  • Tandartspraktijk Zuid Oost Logo
  • Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort
  • Tandartspraktijk de Kiezel
Demo aanvragen