Ons
Verhaal


Kasten vol met protocollen, onderhoudsbonnen, storingsbonnen, personeelsdocumenten, papieren aftekenlijsten maken het lastig om de juiste informatie snel te raadplegen. De moeder van de oprichter liep tegen deze problemen aan. Zij zag erg op tegen het inzetten van protocollen of het analyseren van documentatie en zij wist niet waar ze moest beginnen. De juiste informatie was moeilijk vindbaar en soms ingewikkeld door de constant veranderende wet- en regelgeving. Ondertussen heeft heel Tandheelkundig Nederland hiermee te maken.


DentalRules gelooft dat de manier waarop kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd, kan geoptimaliseerd worden door middel van digitalisering en automatisering binnen de mondzorg. Het opzetten van kwaliteitsmanagement en het waarborgen hiervan willen wij voor de praktijk efficiënter, effectiever en plezieriger maken. Het voeren van optimaal kwaliteitsmanagement; het managen, optimaliseren en controleren van alle processen binnen de praktijk wordt steeds belangrijker. Praktijken groeien in omvang en de druk vanuit de overheid met betrekking tot veranderende wet- en regelgeving, zorgverzekeraars, declaratiekantoren en de daaruit vloeiende inspectie neemt toe. Een compleet kwaliteitsmanagementsoftwaresysteem dat processen digitaliseert en automatiseert en de juiste ondersteuning biedt op het gebied van wet- en regelgeving kan veel tijdswinst, gemak, zekerheid en kwaliteit realiseren.


DentalRules staat voor betrokkenheid, gedrevenheid, betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit. Dit laten wij zien door constant te vragen naar feedback en behoeftes van onze klanten, het monitoren van de veranderende wet- en regelgeving, een verfrissende blik van diverse teamleden, bestaande uit onder andere programmeurs, juridisch onderlegde medewerkers en bedrijfskundigen. Met dit team en deze waardes willen wij onze klanten nog meer ontzorgen, ondersteunen, en inzicht bieden in informatie en processen die binnen de praktijk plaatsvinden.


De kwaliteit van het systeem wordt bepaald door hoe zij ons systeem integreren in de dagelijkse werkroutine. De relatie die wij met onze klanten hebben, is net zo belangrijk als de kwaliteit van ons systeem. Daarom werken wij elke dag met de visie “wij zijn pas tevreden als u dat ook bent”.

DentalRules is een kwaliteitsmanagementsoftwaresysteem om overzicht en inzicht te bieden in alle documentatie en processen binnen een mondzorgpraktijk. Dit betekent dat wij alle processen van een praktijk digitaliseren en zo veel mogelijk automatiseren. Daarnaast bieden wij ondersteunende dienstverlening in de vorm van het monitoren en toelichten van veranderende wet- en regelgeving. Dit wordt gedaan door middel van video’s, documentatie en model-protocollen.


De software is voor iedereen binnen uw praktijk. Vanaf de assistente tot aan u als praktijkhouder. Het is software die het team binnen uw praktijk zekerheid en gemak geeft en helpt naar de volgende stap in het voeren van kwaliteitsmanagement. Daarnaast zorgt DentalRules voor het meest belangrijke binnen uw praktijk: meer tijd voor de patiënt.


Wat vinden wij belangrijk?


Wat bieden wij onze klanten?

Demo aanvragen