Patrick Vollenbroek

Patrick Vollenbroek
“Ik sta naast alle hectiek ook op het voetbalveld als scheidsrechter. Het helpt mij ontspannen en het heeft veel eigenschappen die ik ook erg leuk vind aan ondernemer zijn. Je moet overzicht bewaren, snel kunnen schakelen en weten waar je moet sturen.”

Patrick Vollenbroek

Oprichter

“Goedendag! Mijn naam is Patrick Vollenbroek en ik ben de oprichter van DentalRules.”

Werkzaamheden

‘’Naast oprichter ben ik verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de software en de kwaliteit van de diensten die wij leveren aan onze klanten’’. Voor mij is het belangrijk om inzicht te hebben in alle processen binnen onze organisatie zodat ik ervoor kan zorgen dat wij de juiste koers blijven varen en dat onze filosofie: “Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent” ook echt elke dag weer terugkomt. Verder ben ik veel bezig met de ontwikkeling van ons programma, zodat alle behoeftes van onze klanten worden verwerkt.

Een dag bij DentalRules…

‘’… Begint met het uitwerken van nieuwe ideeën op basis van de informatie die ik krijg vanuit mijn collega’s en gesprekken met klanten. Verder help ik een klant als zij ergens tegenaan loopt. Ik sta voor de meest hoge kwaliteit van ons programma, geen vraag of opmerking is mij te gek. Mijn hobby is het ontwikkelen van software en het uitwerken van nieuwe ideeën, dus veel bezig zijn met mijn hobby is echt een voorrecht.“

De kracht van DentalRules…

‘’Dit is een combinatie van onze klanten die altijd kritisch en meedenkend zijn en een divers team dat altijd streeft naar een nog beter en een zeer uitgebreid, maar simpel programma dat voor iedereen toepasbaar is. Door dit diverse team van jonge mensen, inclusief mijzelf die ook jarenlang hebben gewerkt in de praktijk komen de meest innovatieve ideeën naar voren en weten wij onze dienstverlening constant te optimaliseren. Verder weten wij door deze combinatie de druk echt weg te nemen uit de praktijk, doordat wij snappen welke behoeftes er zijn binnen de mondzorg door het simpelweg constant aan ze te vragen’’.

Demo aanvragen